تاریخ : سه شنبه 6 مهر 1400
کد 18

جلسه کارگروه تخصصی "ارزش افرینی در بستر هم گرایی علوم و فنون" در خصوص راهکارهای هم افزایی سه حوزه کمیته تحقیقات دانشجویی، واحد استعدادهای درخشان و انجمن‌های علمی حوزه دانشجویی فرهنگی در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
 در این جلسه الزامات و ملاحظات مربوط به همگرایی حوزه های آموزش و پژوهش دانشکده در بخش دانشجویی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این نشست، در خصوص راهکارهای هم افزایی سه حوزه کمیته تحقیقات دانشجویی، واحد استعدادهای درخشان و انجمنهای علمی حوزه دانشجویی فرهنگی دانشکده هم اندیشی صورت گرفت و مقرر گردید که کمیته ای مشترک با حضور سه حوزه مذکور تشکیل و سیاستها و برنامه های آموزشی و پژوهشی حوزه دانشجویی با رویکرد همگرایی در سطح این کمیته تدوین اجرایی و ارزیابی گردد. تشکیل کارگروه مشترک آموزش و تحقیقات در بخش هیات علمی دانشکده نیز جهت بازنگری آیین نامه های درون دانشگاهی در حوزه های آموزش و تحقیقات با رویکرد هم افزایی و هم گرایی در دستور کار قرار گرفت. گفتنی است کارگروه "ارزش آفرینی در بستر هم گرایی علوم و فنون" یکی از کارگروه های تخصصی دبیرخانه برنامه تحول و نوآوری در آموزش پزشکی دانشکده می باشد.