تاریخ : شنبه 4 تير 1401
کد 34

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، جلسه تعیین اولویت‌های پژوهشی با حضور تيم تعيين اولويت‌های پژوهش در آموزش برگزار شد.
دكتر شيری مسئول تيم استخراج اولويت‌های پژوهش در آموزش ابتدا توضيحاتی در خصوص فرايند استخراج اولويتها ارايه نمودند و سپس عناوين و محورهای پژوهش در آموزش كه از بعد ضرورت و امكان پذيري امتيازدهی شده بودند، به تفكيك هر يك از گروه هاي آموزشی مورد بررسي قرار گرفت.
واحد پژوهش در آموزش مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكی مراغه در راستای رسالت اصلی دانشگاه كه همان ارتقا كيفی سطح آموزش است نقش موثری دارد. به اين منظور اين واحد با همكاری و حمايت پژوهشگران تلاش می‌كند تا با انجام پژوهشهای لازم در حوزه آموزش نسبت به بر طرف كردن مشكلات و تعيين نيازهای آموزش دانشگاه گام موثری را در ارتقا كيفيت آموزش در سطح ملی ، محلی ، منطقه‌ای بر دارد و زمينه توليد و انتقال دانش علوم پزشكی را در طی سالهای آتی ارتقا بخشد .