تاریخ : چهارشنبه 30 آذر 1401
کد 41

دکتر آیین محمدی رئیس مرکز مطالعات و توسعه اموزش پزشکی وزارت بهداشت از مرکز مطالعات و توسعه اموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه، دکتر آیین محمدی رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از  مرکز مطالعات توسعه آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه بازدید کردند و در حاشیه بازدید از دانشکده علوم پزشکی مراغه کارگاه های توانمند سازی اعضای هیات علمی توسط دکتر آیین محمدی تدریس شد.
 دکتر محمدی ضمن بازدید از مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشکده و دریافت گزارش اقدامات انجام شده سه کارگاه آموزشی (یادگیری الکترونیکی، کلاس وارونه و پژوهش در آموزش) را برای اعضای هیات علمی دانشکده برگزار کردند.
همچنین در روز دوم در راستای اهداف کمیته دانشجویی توسعه آموزش، نشست صمیمانه ای یا دانشجویان برگزار و انتخابات برای انتخاب دبیر کمیته دانشجویی برگزار شد.