تاریخ : سه شنبه 11 بهمن 1401
کد 47
کارگاه آموزشی "یادگیری مفهومی" در دانشکده علوم پزشکی مراغه توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی EDC دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه ، کارگاه آموزشی "یادگیری مفهومی"  ویژه اعضای هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه با تدریس دکتر عباس مجدی سقین سرا عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی EDC دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
در این کارگاه ۶ ساعته مباحث مربوط به مسیرهای نورولوژیک قدیمی و جدید یادگیری و حافظه آموزش تدریس و مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
شایان ذکر است در این کارگاه که در تاریخ ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۰ تا ۱۶ به صورت حضوری و در سالن مهارتهای بالینی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد. اعضای هیات علمی و کارکنان آموزش دانشکده در این کارگاه حضور حداکثری داشتند.