سه شنبه 15 مهر 1404

طرح درس نیمسال دوم سالتحصیلی 1404-1403

  دکتر بهزاد ابراهیمی
نیمسال دوم سال تحصیلی 1404-1403
اصول و روش های نگهداری مواد غذایی
صنایع روغن
صنایع قند
کنترل کیفیت مواد غذایی 2
 
دکتر احسان مقدس کیا
نیمسال دوم سال تحصیلی 1404-1403
شیمی و تجزیه مواد غذایی
صنایع غلات
تجزیه مواد غذایی

دکتر لاله پیاهو
نیمسال دوم سال تحصیلی 1404-1403
مباحث جاری تغذیه
ارزیابی وضعیت تغذیه
تغذیه گروه های ویژه
تغذیه و تغذیه درمانی
اصطلاحات پزشکی
 

دکتر گلاره کوچک‌پور
نیمسال دوم سال تحصیلی 1404-1403
مکمل های غذایی
رِژیم درمانی3
تغذیه بالینی
تنظیم برنامه های غذایی
مدیریت خدمات غذایی
تداخل دار و غذا
تغذیه گروه های ویژه
 
 
دکتر سمیرا بیک زاده
نیمسال دوم سال تحصیلی 1404-1403
اصول خوردگی
صنایع بسته بندی
تجزیه مواد غذایی
زبان تخصصی
صنایع قنادی و نوشیدنی
صنایع سبزی، میوه و کنسرو
 
دکتر فائزه قالیچی
نیمسال دوم سال تحصیلی 1404-1403
زبان پیش دانشگاهی 2
زبان تخصصی پزشکی
زبان تخصصی تغذیه
ژنتیک و تغذیه
مباحث جاری تغذیه


دکتر سجاد مرادی
نیمسال دوم سال تحصیلی 1404-1403
اپیدمیولوژی تغذیه
اصول برنامه ریزی در تغذیه جامعه
اصول کامپیوتر
تغذیه در جراحی
خدمات تغذیه ای در مراقبت های اولیه بهداشتی
رژیم درمانی چهار
روش تحقیق در علوم تغذیه
 
دکتر ياسر خواجه بيشك
نیمسال دوم سال تحصیلی 1404-1403
تغذيه پيشرفته2
فیزیولوژی تغذیه
دوره حضوری برنامه ریزی غذا و تغذیه
دوره حضوری پاتوفیزیولوژی 2

دکتر  حسین آهنگری
نیمسال دوم سال تحصیلی 1404-1403
بهداشت مواد غذایی
بهداشت و ایمنی در صنایع
بهداشت و مسمومیت های غذایی
میکروبیولوژی صنعتی
میکروبیولوژی عمومی و انگل شناسی
  • تعداد بازدید صفحه : 6
 E.D.C